INSCHRIJVEN

Dit is je kans! Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de nieuwe auditierondes voor Musical Master? Schrijf je dan in middels onderstaand inschrijfformulier. Zodra de auditiedatum bekend wordt, brengen wij je hiervan meteen op de hoogte.

 

Download hier het inschrijfformulier:

 

 

Vul ‘m samen met een ouder/verzorger in en stuur het inschrijfformulier naar: info@musicalmaster.nl

 

Stuur naast het ingevulde inschrijfformulier ook een recente portretfoto, een motivatiebrief en je cv mee. 

 

Zodra we je mail ontvangen hebben nemen we contact met je op ter bevestiging.

 

De kosten van een auditie bedragen € 35,-. Gelieve dit bedrag uiterlijk binnen 7 dagen na het versturen van bovenstaande gegevens over te maken op rekening NL 10 ABNA 0100 3131 24 bij ABN AMRO ten name van Musical Master te Voorhout, onder vermelding van auditie en voor- en achternaam auditant. Lees meer over onze tarieven op de tarievenpagina.

Audities vinden plaats in de Chassé Dance Studios te Amsterdam. De auditiedatum kan gewijzigd worden indien noodzakelijk. Wij volgen de adviezen van het RIVM op.

 

ADRES AUDITIELOCATIE
Chassé Dance Studios
Chasséstraat 64
1057 JJ  AMSTERDAM

 

Wij verwachten dat ouder(s)/verzorger(s) bereid zijn zorg te dragen voor vervoer van en naar de audities, masterclasses, repetities en/of voorstellingen. Het kan zijn dat de school die uw kind bezoekt toestemming moet verlenen voor deelname aan activiteiten van Musical Master.

 

Lees ook onze algemene voorwaarden en het coronaprotocol voorafgaand aan een inschrijving. 

 

Heb je meer informatie nodig? Stuur dan gerust een mailtje naar info@musicalmaster.nl of bel:
 

Chiel van Tok
06-22814276