top of page

NIEUWS

START STUDIEJAAR '22-'23 VO EN JR CLASS

WERELDSTER BARRY MANILOW DEELT SOCIAL POSTS MUSICAL MASTER

Wereldster Barry Manilow, o.a. bekend van de hitsongs Even Now, Mandy en Copacabana, deelt op zijn social media kanalen de TikTok video van Musical Master. De studenten van Musical Master danste op zijn nieuwe hit Dancing In The Aisles en Manilow herkende het talent! Als dat al niet master genoeg is, heeft hij ook nog de vlog van Jari Molenkamp gedeeld.

De TikTok video is in middels meer dan 31.000 keer wereldwijd bekeken! Check de video hier op zijn Instagramkanaal: 

Barry Manilow (@barrymanilowofficial) 

Zondag 20 februari wordt de eerste mogelijkheid om auditie te doen voor Musical Master seizoen '22-'23. Na inschrijving krijg je een bevestiging en jouw persoonlijke auditietijd. Voor de auditie bereid je een monoloog van ongeveer een minuut voor. Daarnaast zing je een uptempo en een ballad song, 1 in Nederlands, 1 in Engels. Zorg dat je nette bladmuziek meeneemt voor de pianist. Ga naar de pagina INSCHRIJVEN voor alle informatie. Tot 20 februari 2022! 

AUDITIES 1 MEI '22
VOOROPLEIDING & JUNIOR CLASS

Schrijf je vandaag nog in voor de nieuwe auditierondes voor de Musical Master Vooropleiding of Junior Class

 

Na inschrijving krijg je een bevestiging en jouw persoonlijke auditietijd. Voor de auditie bereid je een monoloog van ongeveer een minuut voor. Daarnaast zing je een uptempo en een ballad song, 1 in Nederlands, 1 in Engels. Zorg dat je nette bladmuziek meeneemt voor de pianist. Ga naar de pagina INSCHRIJVEN voor alle informatie. Tot 1 mei 2022! 

KAARTVERKOOP VAN START!

Op 12 juni 2022 laten de studenten van de vooropleiding hun talenten zien in hun eigen Showcase. De showcase bestaat dit seizoen (2021-2022) uit het toneelstuk De Goede Dokter en een Song en Dance Show.

De kaartverkoop in Theater het Onderdat te Sassenheim is gestart! Zorg dat je erbij bent. Vol = vol! 

Bekijk voor meer informatie de pagina Showcase

SCHRIJF JE NU IN VOOR DE MUSICAL MASTER SUMMERSCHOOL!

Musical Master lanceert deze zomer de aller eerste Musical Master Summer School! Kan jij ook geen genoeg krijgen van zingen, dansen en acteren? Schrijf je dan nu in voor deze 5-daagse Summer School.

5 dagen | 2 masterclasses | 1 showcase in het theater

Bekijk voor meer informatie de pagina Summer School

RELEASE PROMO MUSICAL MASTER SUMMER SCHOOL

Ga voor meer informatie naar: Summer School

AUDITIES 10 JULI '22
VOOROPLEIDING & JUNIOR CLASS

Schrijf je vandaag nog in voor de LAATSTE auditierondes voor de Musical Master Vooropleiding of Junior Class

 

Na inschrijving krijg je een bevestiging en jouw persoonlijke auditietijd. Voor de auditie bereid je een monoloog van ongeveer een minuut voor. Daarnaast zing je een uptempo en een ballad song, 1 in Nederlands, 1 in Engels. Zorg dat je nette bladmuziek meeneemt voor de pianist. Ga naar de pagina INSCHRIJVEN voor alle informatie. Tot 10 juli 2022! 

MUSICAL MASTER IN THE O2 ARENA LONDON

De TikTok hit van Musical Master werd op 19 juni live in The O2 Arena in Londen laten zien tijdens het concert van Barry Manilow. De wereldster is duidelijk onder de indruk van de talenten. Check hierboven de video!

FOTOREPORTAGE SHOWCASE 2022

Wat waren ze goed!! Heb je de showcase van 12 juni 2022 gemist? Check HIER de foto's voor een Master indruk!

Super thanks aan Jeroen van Amerongen van Sjoet.xyz voor de toffe reportage! 

SCHRIJF JE NU IN VOOR DE AUDITIES!

'Dank u Sinterklaasje ...'

Alle studenten hebben vandaag de eerste officiële Musical Master hoodie gekregen! Wil jij dit vest ook? Deze is vanaf nu te koop in onze shop! 

LANCERING VAN DE EERSTE MUSICAL MASTER HOODIE

Tijd voor TAART! Seizoen '22-'23 Musical Master Vooropleiding en Junior Class is officieel begonnen. Dag 1: een professionele fotoshoot! Dank aan fotograaf Jeroen van Amerongen van Sjoet.xyz, hairstylist Vico Kádár en make-up artist Femke Gaarlandt.

bottom of page