SHOWCASE

banner showcase 2_edited.jpg

SCHRIJF JE IN!

Summerschool logo plaatje.jpg
  • FACEBOOK MUSICAL MASTER
  • YOUTUBE MUSICAL MASTER
  • TWITTER MUSICAL MASTER
  • INSTAGRAM MUSICAL MASTER
  • SPOTIFY MUSICAL MASTER
  • TIKTOK MUSICAL MASTER

Op 12 juni 2022 laten de studenten van de vooropleiding hun talenten zien in hun eigen Showcase. De showcase bestaat dit seizoen (2021-2022) uit het toneelstuk De Goede Dokter en een Song & Dance Show.

DE GOEDE DOKTER

De Amerikaanse komedieschrijver Neil Simon kwam op de idee om korte verhalen van de Russische grootmeester Anton Tsjechov ten tonele te brengen. De rode draad door de voorstelling is de schrijver Tsjechov zelf. In deze versie wordt Tsjechov gespeeld door verschillende studenten van de vooropleiding. Een boeiend toneelstuk waar Russische literatuur op komische wijze, soms absurdistisch wordt gepresenteert. 

Regie: Brigitte Odett

SONG & DANCE SHOW

In de tweede akte van de Showcase wordt het modellenbureau geopend en presenteren de studenten zich als ware mannequins en dressmen op de Voque catwalk ...

De studenten performen spetterende songs uit Grease, Cats en Kinky Boots maar zullen ook intiemer werk ter gehore brengen van o.a. Karin Bloemen, Barry Manilow en Children Of Eden.  

Regie en Choreografie: Mathhijs van der Meer

Vocal Coach: Chiel van Tok

De kaartverkoop in Theater het Onderdak te Sassenheim is gestart!

Zorg dat je erbij bent. Vol = vol! 

402901_411535455572373_1638550011_n.jpg
WhatsApp Image 2021-09-27 at 19.15.07.jpeg

REVIEW SHOWCASE SEIZOEN 20-21
Op 27 juni 2021 hebben de leerlingen van Musical Master geschitterd in hun eigen Showcase. In de Showcase kwamen diverse disciplines aan bod: waaronder ballet, tapdance, jazzdance en verschillende spelscènes. Als ensemble zongen de leerlingen diverse songs uit het veelzijdige musicalrepertoire. Dit alles gepresenteerd door de leerlingen zelf. Het was een feest in het theater van de Chassé Dance Studio's te Amsterdam! 

NIEK EN ESMEE.png