top of page

LESSEN JUNIOR CLASS

Lessen van de Junior Class vinden wekelijks op zondag plaats, tussen 09:30 en 14:00 uur. De lessen zijn niet te combineren met andere activiteiten die op zondag plaatsvinden. 

 

DANS

 

SHOWREPERTOIRE
Showtime!

Tijdens de lessen Showrepertoire leer je de basis danstechnieken en werken we aan je 'stage-presentatie'. In verschillende oefeningen werk je aan houding, balans, techniek e.d. 

Natuurlijk repeteren we tijdens deze lessen voor de showcase in het theater. 

KLASSIEK BALLET
Wake up and move that body!  

Ballet kan gezien worden als de basis en grondlegger van de meeste dansdisciplines. Van de lichaamshouding, tot danstermen, techniek tot souplesse, je leert en ontwikkelt het tijdens de ballet classes!

TAPDANCE 
Get out your tap shoes!

Een ding is zeker: na deze lessen ga je voortaan tapdansend door het leven! Tapdance is muziek maken met je voeten gecombineerd met presentatie. Leer de basic steps tijdens de tapdance classes.

ZANG

ENSEMBLEZANG / SOLFÈGE
Sing as a group!

We werken aan diverse songs ter voorbereiding van de theaterproducties waarbij je leert naar elkaar te luisteren, te blenden, en je eigen zangstem verder te ontwikkelen. Hoe klinkt een groep het beste meerstemmig? Leer als groep een geweldig ensemble te vormen tijdens de lessen ensemblezang.

Daarnaast wordt er aandacht besteed aan de basis van solfège. 

SPEL

 

ACTEERTRAINING
Just act!

Ontwikkel je als een waardig acteur, en voel je thuis in verschillende rollen. Leer tijdens diverse opdrachten te improviseren, tekst te projecten, reageren en je te presenteren. Kortom, leer de basisdisciplines van het acteren! Daarnaast leer je werken met monologen, dialogen en verschillende toneelscènes. Door onderzoek en tekst beleving duik je dieper in de materie. Leer teksten onderzoeken, voelen en projecteren. Je leert als acteur een boeiend verhaal te vertellen.

Musical Master zoekt gepassioneerd musicaltalent voor seizoen '23-'24

Doe auditie op zondag 7 mei voor de Junior Class (8-14 jaar) of de Vooropleiding (14-21 jaar). 

  • een mooi moment om kennis te maken met Musical Master

  • Bereid je goed voor

  • Geloof in jezelf

  • Ontspan en geniet

  • Dezelfde dag nog de uitslag

Let op: in seizoen 2023-2024 worden maximaal 20 leerlingen aangenomen bij de Junior Class. Inschrijvingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst. 

MEELOOPDAG MUSICAL MASTER JUNIOR

Ben jij tussen de 8 en 14 jaar en houd je van zingen, dansen en spelen? Schrijf je dan in voor een meeloopdag bij de Musical Master Junior Class.

Tijdens een meeloopdag kun je kennismaken met de docenten en medestudenten, een proefles volgen en natuurlijk de prachtige studiolocatie ervaren. Meelopen kan op elke reguliere zondag tussen 09:30 en 14:00 uur in de Chassé Dance Studio's te Amsterdam. Uitgezonderd zijn 16 oktober, 23 oktober, 25 december en 1 januari.

Kosten voor een meeloopdag bedragen € 40,00. Een meeloopdag is tevens jouw auditiemoment. Aansluitend op de meeloopdag hoor je van ons of je de mogelijkheid krijgt om in te stromen in het huidige seizoen (2022-2023) van Musical Master Junior. 

bottom of page