LESSEN

Lessen van de Junior Class vinden wekelijks op zaterdag plaats, tussen 09:30 en 14:00 uur.  De eerste les van seizoen ‘22-‘23 is op 10 september 2022. De lessen zijn voor alle leerlingen niet te combineren met andere activiteiten die op zaterdag plaatsvinden. 

 

DANS

 

SHOWREPERTOIRE
Showtime!

Tijdens de lessen Showrepertoire leer je de basis danstechnieken en werken we aan je 'stage-presentatie'. In verschillende oefeningen werk je aan houding, balans, techniek e.d. 

Natuurlijk repeteren we tijdens deze lessen voor de showcase in het theater. 

KLASSIEK BALLET
Wake up and move that body!  

Ballet kan gezien worden als de basis en grondlegger van de meeste dansdisciplines. Van de lichaamshouding, tot danstermen, techniek tot souplesse, je leert en ontwikkelt het tijdens de ballet classes!

TAPDANCE 
Get out your tap shoes!

Een ding is zeker: na deze lessen ga je voortaan tapdansend door het leven! Tapdance is muziek maken met je voeten gecombineerd met presentatie. Leer de basic steps tijdens de tapdance classes.

ZANG

ENSEMBLEZANG / SOLFÈGE
Sing as a group!

We werken aan diverse songs ter voorbereiding van de theaterproducties waarbij je leert naar elkaar te luisteren, te blenden, en je eigen zangstem verder te ontwikkelen. Hoe klinkt een groep het beste meerstemmig? Leer als groep een geweldig ensemble te vormen tijdens de lessen ensemblezang.

Daarnaast wordt er aandacht besteed aan de basis van solfège. 

 

SPEL

 

ACTEERTRAINING
Just act!

Ontwikkel je als een waardig acteur, en voel je thuis in verschillende rollen. Leer tijdens diverse opdrachten te improviseren, tekst te projecten, reageren en je te presenteren. Kortom, leer de basisdisciplines van het acteren! Daarnaast leer je werken met monologen, dialogen en verschillende toneelscènes. Door onderzoek en tekst beleving duik je dieper in de materie. Leer teksten onderzoeken, voelen en projecteren. Je leert als acteur een boeiend verhaal te vertellen.

SCHRIJF JE IN!

Summerschool logo plaatje.jpg
  • FACEBOOK MUSICAL MASTER
  • YOUTUBE MUSICAL MASTER
  • TWITTER MUSICAL MASTER
  • INSTAGRAM MUSICAL MASTER
  • SPOTIFY MUSICAL MASTER
  • TIKTOK MUSICAL MASTER