OVER ONS

UNIEK IN NEDERLAND

Musical Master is the place to be voor gepassioneerde talenten die zich op de juiste manier willen voorbereiden op het musicalwerkveld of een vervolgopleiding (mbo, hbo). Musical Master is opgericht door Chiel van Tok en Matthijs van der Meer als onderdeel van VAN TOK MUSIC ENTERTAINMENT.

 

DOEL
Ons doel is om jongeren van 9 t/m 17 jaar in een veilige omgeving kennis te laten maken met diverse aspecten van de media- en theaterwereld. 

 

SELECTIEPROCEDURE
Na een zorgvuldige selectieperiode vormen wij voor seizoen 2021-2022 groepen in 2 leeftijdscategorieën:

9 tot en met 12 jaar; 

13 tot en met 17 jaar.

 

Voor elke groep kunnen maximaal 20 leerlingen worden geselecteerd. Schrijf je in voor de audities op 3 april 2021!

UNIEK VAKKENPAKKET 
De breedte van ons vakkenpakket is uniek te noemen voor Nederland. Doordat de leerlingen kennismaken met een proeverij van diverse disciplines, kunnen zij in de toekomst een juiste keuze maken voor een goede vervolgopleiding. Binnen het vak van uitvoerend kunstenaar kun je immers diverse richtingen kiezen. Doordat Musical Master niet verbonden is aan een hogeschool, kunnen leerlingen met open vizier een keuze maken die echt bij hen past. Naast een uitgebreid vakkenpakket organiseert Musical Master diverse masterclasses van gerenommeerde gastdocenten.

BRENG HET IN DE PRAKTIJK

PRAKTIJKERVARING
Wij vinden het belangrijk om onze leerlingen zo snel mogelijk praktijkervaring mee te geven. Daarom zullen de Musical Master leerlingen onderdeel projecten.

Eerder werkten diverse leerlingen mee aan de kerstshow It's Christmas Time en Verhalen van Sinterklaas. 

Ook spelen de leerlingen aan het eind van het seizoen in hun eigen MUSICAL MASTER SHOWCASE.

TENTAMENS
Gedurende het jaar vinden er verschillende beoordelingsmomenten plaats per discipline. Alle performances tijdens de praktijkopdrachten worden ook meegenomen als beoordelingsmoment.

 

Aan de hand van de afgenomen tentamens wordt er tijdens een evaluatiegesprek in januari een voorlopig advies en in mei een definitief advies gegeven. Dit laatste advies is beslissend of de leerling het daaropvolgende seizoen weer kan deelnemen aan Musical Master.

 

Iedere leerling ontvangt bij afronding van het studiejaar een certificaat van deelname.

WAT VERWACHTEN WE VAN JOU?

DE START VAN JOUW CARRIÈRE?
Wij bieden een uitgebreid studiejaar, maar verwachten ook veel van de leerlingen: inzet, discipline en passie! We vragen van onze leerlingen dat ze zijn uitgerust, fysiek en mentaal in goede conditie zijn en een uiterste motivatie hebben. De lessen en optredens zijn niet te combineren met andere activiteiten die op zondag plaatsvinden.

Ben jij enthousiast geworden en in bezit van een geweldig talent? Schrijf je dan in voor een auditie en wie weet word jij wel ‘A REAL MUSICAL MASTER’!

MUSICAL MASTER

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • YouTube

OVER ONS   |   LESSEN   |   TEAM   |   MASTERCLASSES   |   SPECIAL PROJECTS   |   INSCHRIJVEN   |   SHOP   |   CONTACT   |   LOGIN

© 2021 VAN TOK MUSIC ENTERTAINMENT.  All rights reserved.