top of page

SUMMER SCHOOL

Musical Master lanceert deze zomer de Musical Master Summer School! Deze zomer geven wij iedereen tussen de 12 en de 18 jaar die van musical houdt de kans om  kennis te maken met de disciplines zang, spel en dans. Je hoeft hiervoor dus GEEN auditie te doen! 

5 DAGEN

Binnen 5 dagen werken we onder leiding van Matthijs van der Meer en Chiel van Tok aan de enige echte Summer School Showcase. Tijdens deze dagen zal je met veel plezier en enthousiasme werken aan een zomerse voorstelling vol zang, spel en dans. Natuurlijk is er maar weinig tijd om de Showcase te repeteren dus wordt er ook hard gewerkt tijdens deze dagen. 

2 MASTERCLASSES

Musical Master zou haar naam geen eer aan doen als we geen masterclasses organiseren. Tijdens de Summerschool organiseren wij twee exclusieve masterclasses van top musicalperformers.

1 SHOWCASE IN HET THEATER

Na 4 dagen repeteren in de studio duiken we het theater in! We gaan overdag de Showcase 'monteren' (sta je in het licht? weet je precies waar je op en af moet komen etc.). Dan is het tijd voor de kostuums en make-up. De laatste puntjes op de i zetten en dan ... spelen we de voorstelling voor vrienden en familie. Deze exclusieve voorstelling wordt speciaal voor de Summer School geschreven en bevat bekende musical songs. De Showcase duurt ongeveer een half uur. 

WAAR EN WANNEER

Summerschool: 25 t/m 29 juli. 

Van 25 t/m 28 juli repeteren we in de Chassé Dance Studios. Op 29 juli repeteren we de hele dag in het Polanentheater met aansluitend de Summer School Showcase. 

KOSTEN

Kosten voor deelname aan de Summer School bedragen €375,-. 

Bekijk de tarievenpagina voor de details. 

*de Musical Master Summer School kan alleen doorgaan bij voldoende aanmeldingen. 

summerschool foto.png
steef en robyn showcase.png
bottom of page